КВАЛИФИКАЦИОНЕН КРЪГ

ПРОВЕРЕТЕ ЗНАНИЯТА СИ БЕЗПЛАТНО

 

ОТ 26 ФЕВРУАРИ ДО 10 МАРТ 2024 ГОДИНА

 

ПЪРВИ (КВАЛИФИКАЦИОНЕН) КРЪГ - първи етап на Олимпиадите Кингс за всички ученици, които искат да проверят знанията си по 7 предмета! Прочетете, за да разберете как да участвате в напълно безплатния кръг.

Човекът и природата, български език, английски език, математика, логика, човекът и обществото (родинознание) и информатика.

 

              

За да участвате в Олимпиадите КИНГС, трябва да създадете личен профил на учител или ученик. Ученикът може сам да си създаде личен профил или да помоли учител да добави нов ученик към техния КИНГС учителски профил. 

ВАЖНО! Ако вече имате акаунт, не е необходимо да се регистрирате отново! Влезте с Вашия код на участник и парола, които вече имате. Използвайте само един профил за решаване на тестовете!

 

 

 

 

Всеки ученик има възможност да се подготви за квалификационния кръг, като реши подготвителните тестове. Подготвителните задачи могат да бъдат намерени от ученика в НЕГОВИЯ ПРОФИЛ и ще може да ги реши в удобно за него време. Подготвителните тестове са предназначени да се опознае форматът на задачите, които следват на квалификационния кръг, но не са задължителни.

 

 

 

Квалификационният първи кръг е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН и се провежда онлайн!

На този етап учениците трябва да спечелят необходим брой точки, като тестват основните си знания, за да участват във финалния кръг, в който ще могат да се състезават за награди и дипломи, потвърждаващи нивото им на знания.

 

 

 

След първия кръг на квалификация учениците и техните учители ще разберат отговорите на теста и личните си резултати, чрез въвеждане на кода на участника в полето „ПРОВЕРЕТЕ ВАШИЯ РЕЗУЛТАТ“. (Трябва да сте влезли в профила си, за да видите резултатите и Вашия тест!)

Участниците ще получат специално благодарствено писмо от Олимпиади Кингс. Учениците с достатъчно висок брой точки ще бъдат поканени да участват във финалния етап на олимпиадите.

 

 

 

 

 

УЧАСТВАМ