КВАЛИФИКАЦИОНЕН КРЪГ

ПРОВЕРЕТЕ ЗНАНИЯТА СИ БЕЗПЛАТНО

ОТ 10 ОКТОМВРИ ДО 23 ОКТОМВРИ

КВАЛИФИКАЦИОНЕН КРЪГ - първи етап на Олимпиадите KINGS за всички ученици от 1-8 клас, които искат да проверят знанията си по 6 предмета! Прочетете, за да разберете как да участвате в напълно безплатния кръг.

Човекът и природата, български език, английски език, математика, логика, информатика

 

 

За да участвате в Олимпиадите KINGS, трябва да създадете личен профил на учител или ученик. Ученикът може сам да си създаде личен профил или да помоли учител да добави нов ученик към техния KINGS учителски профил.

 

 

Всеки ученик има възможност да се подготви за квалификационния кръг, като реши подготвителните тестове. Подготвителните тестове могат да бъдат намерени от ученика в НЕГОВИЯ ПРОФИЛ и ще може да ги реши в удобно за него време. Подготвителните тестове са предназначени да се опознае форматът на задачите, които следват на квалификационния кръг, но не са задължителни.

 

Квалификационният първи кръг е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН и се провежда онлайн! Можете да участвате в него от 10 Октомври до 23 Октомври!

 

На този етап учениците трябва да спечелят необходим брой точки, като тестват основните си знания, за да участват във финалния кръг, в който ще могат да се състезават за награди и грамоти, потвърждаващи нивото им на знания.

 

След първия кръг на квалификация учениците и техните учители ще разберат отговорите на теста и личните си резултати, чрез въвеждане на кода на участника в полето „Проверете резултата си“. (Трябва да сте влезли в профила си, за да видите резултатите)

 

Учениците с достатъчно висок брой точки ще бъдат поканени да участват във финалния етап на олимпиадите.

 

 

 

РЕГИСТРАЦИЯ