Плащане

АКО СИ КЛАСИРАН ЗА ФИНАЛНИЯ КРЪГ, ТОЗИ РАЗДЕЛ Е ЗА ТЕБ

Ученици, които са участвали в квалификационния кръг на олимпиадата и са събрали 50% или повече, са поканени да участват във финала на олимпиадата. Единственото, което трябва да направите преди финала, е да заплатите таксата за участие.

Прочетете, за да разберете как да потвърдите участието си във финала.

Участниците, които надхвърлят необходимия брой точки (50%), са поканени да участват във финала и да се състезават за огромен награден фонд. Такса за участие - 20 лева. Таксата за участие е предназначена за покриване на административните разходи, подготовката на задачите, разходите за персонал и наградния фонд.


Участвайте в олимпиадите с намаление!

 

Участвайте в повече от една олимпиада на по-ниска цена:

Таксата за един участник в олимпийските финали е 20 лева. Но ако участвате в два или повече олимпийски финала, една олимпиада ще бъде с намаление. 


 

  1. Участвайте в квалификационния кръг

  2. Разберете дали сте класирани за финала

  3. Потвърдете участие във финала

  4. Докажете знанията си на финала

 

Как да заплатите таксата за участие?

 

  1. Плащането може да се извърши, като влезете в профила си, или директно от началната страница.
  2. Изберете олимпиадите, в чиито финали искате да участвате и натиснете бутона "Плати".
  3. Системата ще ви пренасочи към страницата на ePay, където можете да изберете между 4 начина за плащане: с банкова карта; микросметка ePay; плащане в брой на каса в офисите на easyPay; плащане по банка. 
  4. Ако изберете опцията за плащане по банка, системата ви визуализира платежно нареждане с IBAN, на който трябва да наредите парите и код, който задължително трябва да посочите в основанието на плащането.