РЕЗУЛТАТИ ОТ ПЪРВИ КРЪГ

Публикувано: 10 май 2022
РЕЗУЛТАТИ ОТ ПЪРВИ КРЪГ

РЕЗУЛТАТИ ОТ ПЪРВИ КРЪГ

Уважаеми кингстъри,


Щастливи сме да споделим, че през този учебен срок повече от 12 000 ученици от България се регистрираха за участие в квалификационния кръг на KINGS ученически Олимпиади! Благодарим ви за желанието да се усъвършенствате, израствате и умножавате знанията си! Първият етап от пролетните олимпиади приключи, затова е време да споделим резултатите с вас!


Как да проверите резултатите си от квалификационния кръг?
1. Отидете на страницата https://kingsolympiad.com;
2. Въведете вашия код на участника в полето „Проверете вашия резултат“ на главната страница;
3. Изберете олимпиадата, чийто резултат искате да видите, като щракнете върху бележката;
4. Можете да видите резултата си от квалификационния кръг*!


* Можете да видите резултата си, изразен като процент. Можете да видите и правилните отговори за вашия тест. От дясната страна на страницата можете да изтеглите сертификат, потвърждаващ вашето участие в квалификационния етап на KINGS Олимпиади!
** До вашия резултат ще видите дали сте получили покана за финала на Олимпиадите KINGS и дали ще имате възможност да участвате в него!

 

KINGS ФИНАЛИ - вторият етап на Олимпиадите, в който са поканени да участват всички участници от квалификационния кръг с повече от 50% верни отговори. 


ВСИЧКИ ФИНАЛИ ще се проведат дистанционно на платформата https://kingsolympiad.com между 16 май и 30 май 2022г.


За да участвате във финала, трябва да заплатите таксата за участие, за която ще намерите повече информация при проверката на резултата си. Ако стигнете до финалите по няколко предмета, ще можете да участвате в тях с отстъпка! След като заплатите таксата за участие, ще имате възможност да решавате подготвителни тестове в профила си, които да ви помогнат да се подготвите за финалите и да разберете какво ви очаква!
 
НАГРАДИ ПРЕЗ ПРОЛЕТНИЯ СРОК 2022
I място - моментална камера
II място - безжични слушалки
III място - преносима тонколона


ИНФОРМАЦИЯ ЗА ФИНАЛА 
ИНФОРМАЦИЯ КАК ДА ПОТВЪРДИТЕ УЧАСТИЕТО СИ ВЪВ ФИНАЛА