РЕЗУЛТАТИ И НАГРАДИ

 

Крайните резултати от Олимпиадите КИНГС ще бъдат обявени в рамките на 5 работни дни, след края на всички финали. Можете да обжалвате 2 дни след обявяване на резултатите. Жалбата трябва да бъде мотивирана. В противен случай, организаторите запазват правото си да не я разглеждат. Окончателните резултати се публикуват след срока за обжалване.

 

Ако не е възможно да се определят победителите по време на финала (участници събират еднакъв брой точки), ще бъде организиран супер финал. С участниците в супер финала ще се свържем лично, като използваме посочените в личния профил контакти.

Целият награден фонд е предназначен за участници в олимпиадите по математика, човекът и природата, английски език, български език, информатика, човекът и обществото (родинознание) и логика. Във всяка категория има трима победители (участниците с най-много точки в своята група). С печелившите ще се свържем лично на посочените в личния профил контакти. Всички участници във финалите на олимпиадата получават дипломи, които потвърждават нивото на знания, които са показали на олимпиадите. Дипломите се връчват на участниците в началото на следващия сезон на Олимпиади Кингс.