РЕЗУЛТАТИ И НАГРАДИ

 

 

 Наградният фонд за финалния кръг е увеличен и ще бъдат наградени не само участниците, заели призови места в страната, а и тези от активните класовеУчителите могат да участват във финалите заедно с всички свои възпитаници и да станат АКТИВЕН КЛАСАктивният клас получава:

- Награди за I - во, II - ро и III - то място за най-добре представилите се ученици в класа;

- Диплома за всеки участник, която потвърждава, че ученикът е част от активен клас;

- Химикалка на Кингс за всеки ученик.

 

Крайните резултати от Олимпиадите КИНГС ще бъдат обявени в рамките на 5 работни дни, след края на всички финали. Можете да обжалвате 2 дни след обявяване на резултатите. Жалбата трябва да бъде мотивирана. В противен случай, организаторите запазват правото си да не я разглеждат. Окончателните резултати се публикуват след срока за обжалване.

 

Ако не е възможно да се определят победителите по време на финала (участници събират еднакъв брой точки), ще бъде организиран супер финал. С участниците в супер финала ще се свържем лично, като използваме посочените в личния профил контакти.

Целият награден фонд е предназначен за участници в олимпиадите по всички предмети. Във всяка категория има трима победители (участниците с най-много точки в своята група). С печелившите ще се свържем лично на посочените в профила им контакти. Всички участници във финалите на олимпиадата получават дипломи, които потвърждават нивото на знания, които са показали. Дипломите се връчват на участниците в началото на следващия сезон на Олимпиади Кингс.