ЗАПОЧНА ВТОРИЯТ КРЪГ НА ОЛИМПИАДИ KINGS!

Публикувано: 17 май 2022
ЗАПОЧНА ВТОРИЯТ КРЪГ НА ОЛИМПИАДИ KINGS!

ЗАПОЧНА ВТОРИЯТ КРЪГ НА ОЛИМПИАДИ KINGS!

ЗАПОЧНА ВТОРИ КРЪГ  НА Олимпиадите!
С голямо удоволствие ви съобщаваме, че ФИНАЛИТЕ НА Олимпиади KINGS  вече започнаха! Напомняме ви, че всички финали ще се проведат по едно и също време на платформата https://kingsolympiad.com, така че ще можете да участвате в тях, когато ви е удобно! Прочетете надолу, за да разберете как да участвате във  финалите.
 
Всички финали на KINGS Олимпиади  се провеждат от 16  май  до 31  май!


КАК ДА УЧАСТВАТЕ  ВЪВ  ФИНАЛИТЕ?
1. Влезте в страницата на KINGS, щракнете върху бутона „Вход“, въведете данните си  за вход (код на участник и парола) и влезте във вашия ученически  профил;
2. Изберете секцията "Финал" в контролната лента отляво;
3. Скролнете  надолу страницата и прочетете правилата на Олимпиадите;
4. Изберете в кой олимпийски финал (английски език, математика, човекът и природата или български език) искате да участвате и щракнете върху бутона „Решаване на олимпийския финален тест“; *
5. След завършване на теста е необходимо да натиснете бутона „Край на теста“, в противен случай отговорите ви  може да не бъдат запазени!
5. Готови ли сте? Тогава ви желаем успех!
* Ако искате да участвате във финал, в чийто квалификационен етап не сте успели да участвате, не се притеснявайте! Можете да го  направите, като влезете в профила  си!
** Ако все още не сте активирали участието си в желания финал, натиснете бутона "Активиране на участие".

ОТНОСНО ФИНАЛНИТЕ ТЕСТОВЕ:
1. Продължителност на теста - 60 минути.
2. В последната допълнителна тестова задача ще трябва да въведете отговора на въпроса в свободна форма. В езиковите олимпиади това е есе, в тази по математика - обяснение на логиката на решаване на задачата. Не забравяйте, че тези задачи целят да покажат  колко сте креативни!
3. По време на теста ще имате нужда от писалка и чернова, така че ги имайте до себе си. Доверете се на знанията  си, не бързайте и ги  проверете!
4. По време на теста силно препоръчваме да не използвате телефона си, да не си водите бележки, да решавате  тестовете си сами, да не използвате записки, учебници или  интернет!
5. След завършване на теста е необходимо да натиснете бутона „Край на теста“, в противен случай отговорите ви може да не бъдат запазени!

Ако все още не сте потвърдили участието си във финалите, можете да намерите информация как да го направите тук.

Ако имате допълнителни въпроси - винаги можете да се свържете с нас на имейл: info@kingsolympiad.com