ДОБРЕ ДОШЛИ!

Публикувано: 21 септември 2022
ДОБРЕ ДОШЛИ!

ДОБРЕ ДОШЛИ!

Добре дошли!

Екипът на Кингс България Ви приветства  с добре дошли скъпи учители, ученици и родители!

    Радваме се да Ви видим тук и да се присъедините към нашата международна общност, която обединява повече от 10 000 учители и  300 000 ученици от различни страни в целия свят!

   Започва една нова и вълнуваща година на пътешествия, емоции и предизвикателства. Ние Ви гарантираме вълнуващо и ползотворно участие, което ще затвърди знанията, за които сте положили ценен труд.

  За учебната 2022-2023г. сме подготвили много изненади и много награди. Включваме 6 любими предмета в нашата програма за учениците от 1-8 клас, които ще се провеждат изцяло онлайн. Не пропускайте да се регистрирате за БЕЗПЛАТНИЯ КВАЛИФКАЦИОНЕН КРЪГ на нашия сайт www.kingsolympiad.com

•             Математика – от 1-8 клас – 17 въпроса – 35 минути (тест)

•             Английски език – от 2-8 клас – 40 въпроса – 35 минути (тест)

•             Български език – от 1- 8 клас – 40 въпроса – 35 минути (тест)

•             Човекът и природата – от 1- 6 клас – 40 въпроса- 35 минути (тест)

•             Логика – 2-6 клас – 17 въпроса – 35 минути ( тест)

•             Информатика – 2-8 клас – 40 въпроса – 35 минути (тест)

 

  Всяка година хиляди активни ученици и учители получават награди за своите усилия, свързани с олимпиадите. В резултат на това, постигнахме 20% повишаване на резултатите на учениците, взели участие в нашата дейност, като така сме допринесли за постигане на по-високо равнище на образование.

  Над 14 000 ученици, 700 учители от над 350 училища в България вече са се регистрирали в нашата платформа и са получили 80 бонус точки.

  Не изпускайте и възможността да станете част от тази първа по рода си олимпиада (по български език, английски език, математика, човекът и природата, логика и информатика) в България.

  Регистрирайте се сега и получете бонус точки, които можете да обмените за голямо разнообразие от награди.

  Щастливи сме да споделим с Вас всички преживявания и натрупан опит вече и в България. Членовете на екипа в представителството ни в гр. Ямбол е винаги на ваше разположение за да отговори на вашите въпроси.

Кингс България работи за вас, за да изживеем заедно щастливите мигове на победата.

Знанията ще бъдат от вас, а организацията оставете на нас!