ВСИЧКИ ДИПЛОМИ И МАТЕРИАЛИ СА ВЕЧЕ ИЗПРАТЕНИ И ПЪТУВАТ ДО ВАС

Публикувано: 27 септември 2022
ВСИЧКИ ДИПЛОМИ И МАТЕРИАЛИ СА ВЕЧЕ ИЗПРАТЕНИ И ПЪТУВАТ ДО ВАС

ВСИЧКИ ДИПЛОМИ И МАТЕРИАЛИ СА ВЕЧЕ ИЗПРАТЕНИ И ПЪТУВАТ ДО ВАС

Скъпи учители и смели Кинстъри!

От 19.09.2022г. започна изпращането на наградите на спечелилите по училища от миналия сезон на олимпиадата, както и информационни материали за новият сезон на КИНГС!

ВСИЧКИ участници в първи кръг на олимпиадите КИНГС и техните учители ще бъдат наградени със специални сертификати и дипломи за съответното място, на което са се класирали!

Дипломите на учениците се признават по предмети и степени. Дипломи получават учителите и учениците учавствали във финалния кръг на олимиадите. В четириъгълното поле на всяка диплома можете да намерите личните им постижения. За по-лесно  можете да използвате последното изречение от това поле, което ви дава оценката на ученика (дадената оценка е оценката от пролетта на 2022 г., т.е. предишната година на обучение). Например “#2 кл.,oзначава, че ученикът е бил във 2 клас през предходната учебна година.

Всички дипломи на учениците се изготвят според личната информация на тези ученици, идваща от личните профили на нашия уебсайт www.kingsolympiad.com и според техните резултати във финалния етап на олимпиадата, Пролет 2022.

Дипломите на учителите се изготвят според личната информация на тези учители, идваща от лични профили на нашия уебсайт www.kingsolympiad.com и според дейността на учителя в олипиада КИНГС, Пролет 2022.

Ние сме изключително горди с вашите постижения, знания и активно участие и Ви очакваме отново и тази година да се присъедините в лоното на нашето семейство.