ПОДГОТВИТЕЛНИТЕ ТЕСТОВЕ СА ВЕЧЕ ВЪВ ВАШИЯ ПРОФИЛ

Публикувано: 7 октомври 2022
ПОДГОТВИТЕЛНИТЕ ТЕСТОВЕ СА ВЕЧЕ ВЪВ ВАШИЯ ПРОФИЛ

ПОДГОТВИТЕЛНИТЕ ТЕСТОВЕ СА ВЕЧЕ ВЪВ ВАШИЯ ПРОФИЛ

    Остава само една седмица до началото на квалификационния кръг на олимпиадите КИНГС. Искаме да улесним подготвителния период за вас и Ви напомняме, че вече можете да намерите всички тестове във вашия акаунт.

   Подготвителните тестове ще Ви позволят да разберете какви задачи Ви очакват в квалификационния кръг и да се упражнявате преди него. Тестовете са разработени от експерти, съставени са по учебната програма и са утвърдени от Министерството на образованието и науката.

   ВСЕКИ УЧЕНИК ИМА ВЪЗМОЖНОСТ ДА РЕШИ ПОДГОТВИТЕЛНИТЕ ТЕСТОВЕ В ЛИЧНИЯ СИ ПРОФИЛ

  • Да се запознае с формата на задачите;
  • Да разбере какъв тип задачи го очакват в квалификационния етап;
  • Да анализира допуснатите грешки, за да не се повтарят по време на същинския кръг!

 

   Безплатният квалификационен кръг на олимпиадата ще се проведе от 10 Октомври - 2 Ноември  2022г. и е изцяло онлайн, затова ако не сте се регистрирали все още, направете го тук.

 

   Как да намерите подготвителни тестове?

 

  •  Влезте в акаунта си на страницата на КИНГС олимпиади https://kingsolympiad.com/
  • След като влезете в акаунта на ученика, изберете подготвителни задачи за квалификационния кръг в навигационната лента вляво;
  • Всичко, което трябва да направите, е да изберете на кой подготвителен тест за олимпиадата (български език, математика, английски език, човекът и природата) искате да се явите.

 

   Ако не си спомняте паролата си за вход, щракнете тук, за да я получите.

   Ако имате въпроси, моля свържете се с нас по имейл на info@kingsolympiad.com, на телефон 0897 520 590 или посетете www.kingsolympiad.com.