РЕЗУЛТАТИ ОТ ПЪРВИ КРЪГ НА ЕСЕННИЯ СЕЗОН

Публикувано: 3 ноември 2022
РЕЗУЛТАТИ ОТ ПЪРВИ КРЪГ НА ЕСЕННИЯ СЕЗОН

РЕЗУЛТАТИ ОТ ПЪРВИ КРЪГ НА ЕСЕННИЯ СЕЗОН

 Скъпи Kингстъри!

 Радваме се, че се регистрирахте и взехте участие в квалификационния кръг на Олимпиади Кингс. Благодарим ви за вашето желание да се развивате и да обогатявате знанията си. Вие преминахте първия кръг, така че искаме да споделим резултатите с вас.


Как да проверите резултатите от квалификационния кръг на Олимпиади KINGS?

   1. Посетете нашата страница www.kingsolympiad.com;
   2. Въведете код на участника в поле "въведете кода на участника", намиращо се в горния десен ъгъл на началната страница;
   3. Натиснете бутон „Проверете“;
   4. Изберете предмета, по които желаете да проверите резултата си;
   5. Ще видите резултата по предмета, който сте избрали;

 

* Можете да проверите резултатите от квалификационния кръг. Резултатът ще бъде изобразен в проценти. Също така ще видите и правилните отговори на вашите тестове. Имате възможност да изтеглите вашите сертификати, които се намират от дясната страна на страницата. Този сертификат потвърждава вашето участие в квалификационния кръг на Кингс!

 

** Ще можете да видите, ако имате получена покана за финала на Олимпиади Кингс и дали имате възможност да участвате в него!

 

Финален кръг на олимпиади Кингс – вторият кръг на олимпиадите, в които ще могат да участват всички ученици, е предназначен за тези, които са получили резултати равни на 50% и тези, които са постигнали резултат с по-висок процент от 50%.

 

Всички финални кръгове ще се проведат дистанционно на нашия сайт и ще бъдат в периода от 7 Ноември до 25 Ноември 2022 г..

 

Ако искате да участвате във финалния кръг, вие трябва да заплатите такса, за да участвате в него. Ако сте достигнали до финалния кръг по няколко предмета, ще можете да участвате в повече от една финална олимпиада. При участие в повече от една олимпиада, ще можете да се възползвате от отстъпка в цената! След като платите такса за участие във финалния кръг, вие ще откриете подготвителни тестове във вашия профил, които ще ви помогнат в подготовката за финалите и ще добиете представа, за това какво ви очаква на финалната олимпиада.


Награди за есенния сезон през 2022 година

 

Първо място – фотоапарат за моментални снимки

Второ място – безжични слушалки

Трето място – преносима тонколона