Вторият кръг на олимпиадите започна!

Публикувано: 9 ноември 2022
Вторият кръг на олимпиадите започна!

Вторият кръг на олимпиадите започна!

      Радваме се да ви съобщим, че финалният кръг на Кингс България вече стартира! Ще можете да се включите в него, като посетите нашия сайт https://kingsolympiad.com/ и влезете във вашия профил.

Финалът на Олимпиади Кингс се провежда от 7 ноември до 25 ноември!

 

Как да участвате във финалите?

 

  1. Посетете страницата на KINGS и натиснете върху бутона „ВЛИЗАНЕ“, въведете данните си за вход (код на участник/имейл адрес и парола);
  2. Ако сте регистрирани от вашия учител и нямате данни за вход, то подсетете го да ви напише вашия код и парола, за да можете да участвате в олимпиадата в удобно за вас време (в училище или вкъщи и с помощта на компютър, лаптоп, таблет или телефон);
  3. Изберете секцията "Финали" от контролната лента;
  4. Изберете бутон “Участвайте във финалите”;
  5. Изберете по кой предмет искате да участвате във финалния кръг и натиснете бутон „Започнете решаване на финалния тест “;
  6. След приключване на теста е необходимо да натиснете бутона за КРАЙ на теста, в противен случай отговорите ви може да не бъдат запазени!

      Важно: Ако искате да участвате във финалa по предмет, по който не сте участвали в  квалификационния кръг – не се притеснявайте! Можете да направите тест от първи кръг по предмета, по който сте избрали, за да имате възможност да участвате по същия предмет и във финалния кръг!

Относно финалите на Кингс:

  1. Продължителността на теста ще бъде 60 минути;
  2. Има задача от теста, която ще бъде под формата на отворен отговор. Не забравяйте, че чрез тези задачи, ние искаме да разберем колко сте креативни! Вярвайте в себе си и във вашите сили!
  3. Препоръчваме ви, по време на теста, да не използвате помощни средства: телефон, интернет, записки, учебници и други. Направете теста сами!

 

      Ако все още не сте потвърдили участието си във финалния кръг на олимпиадите, можете да намерите повече информация на нашата страница: https://kingsolympiad.com/page/mok%C4%97jimai .