Класирането и наградите са обявени

Публикувано: 14 декември 2022
Класирането и наградите са обявени

Класирането и наградите са обявени

КЛАСИРАНЕТО И НАГРАДИТЕ СА ОБЯВЕНИ

 

 Радваме се, че не пропуснахте възможността да проверите знанията си в Олимпиади Кингс през този сезон! Обявяваме класирането, така че можете да разберете как сте се справили и кой спечели наградите.

 

Рейтингите  можете да намерите тук:      https://kingsolympiad.com/page/reitingai.

 

ВАЖНО:

 

1. Допълнителните задачи се оценяваха само за участниците, които са събрали най-много точки в своята възрастова група и се състезаваха за призовото място (оценките можете да откриете в класирането).

2. Съобразено със закона за защита на личните данни, името на участника е изписано само частично (първите три букви на име и фамилия).

3. Участниците могат да видят работата си, като влязат в профила си.

4. За да откриете по-лесно вашия резултат от класирането, натиснете едновременно клавишите "CTRL" и "F" на клавиатурата, въведете своя код на участник и натиснете "Enter".

5. Супер финалът ще се проведе за класовете, в които и след оценяване на допълнителните задачи не е възможно да бъдат излъчени победителите. Ще се свържем с участниците, които ще участват в супер финала и ще получат повече информация (чрез контактите, които са посочени при регистрацията).

 

Ако участникът е спечелил призово място:

 Успяхте ли да спечелите място на финала? Поздравления, радваме се за Вас! Ще се свържем с печелившите чрез контактите, които са посочили при регистрацията и ще получат повече информация относно доставката на спечелената награда.

 

Постигнахте ли висок резултат във финала на Олимпиади Кингс?

 

 Време е да вземете участие в проекта, който е предназначен за най-талантливите ученици – Кралската Лига! Покажете знанията си и в зависимост от постиженията си можете да спечелите златен, сребърен или бронзов медал. 


 

 Повече информация за Кралската Лига на https://kingsolympiad.com/page/lyga.