Всички дипломи, грамоти и материали са изпратени!

Публикувано: 8 февруари 2023
Всички дипломи, грамоти и материали са изпратени!

Всички дипломи, грамоти и материали са изпратени!

Скъпи учители и ученици!

 

От днес започна изпращането на дипломи за участниците в есенния сезон на 2022 година, както и грамоти за учителите! Също така изпращаме дипломи и грамоти до директорите на съответните училища! Ще получите материали с информация относно предстоящите олимпиади за пролетния сезон на 2023 година. Очаквайте ги скоро!

Участниците в Олимпиади Кингс ще получат диплома със съответната степен и място, на което са класирани! Дипломи получават учениците, които са взели участие във финалния кръг, а грамоти получават техните учители. Дипломи и грамоти получават и училищата в зависимост от това какви постижения имат техните възпитаници.

 

Всяка диплома съдържа следната информация:

       1. Уникален код на участника (шест цифри);

       2. Място, на което е класиран участника;

       3. Оценка, която е изразена в проценти;

       4. Клас, в който е участника.

 

 

Всички дипломи на учениците се изготвят според личната информация, която всеки е посочил в личния си профил на нашия сайт   www.kingsolympiad.com  и в зависимост от резултатите, които са постигнали във финалния кръг на олимпиадата за есенния сезон на 2022 година.

Дипломите на учителите се изготвят според личната информация на тези учители, която са предоставили в своя профил на нашия сайт   www.kingsolympiad.com  и според дейността на учителя в нашите олимпиади за есенния сезон на 2022 година.

 

Изключително се радваме, че взехте участие в есенния сезон на нашите олимпиади. Горди сме с Вашите постижения и Ви пожелаваме да продължавате да постигате все по-високи резултати. Очакваме Ви и през тази година в нашите олимпиади, за да продължаваме заедно напред в света на знанието!