Втората седмица от квалификационния кръг на Кингс започна!

Публикувано: 7 март 2023
Втората седмица от квалификационния кръг на Кингс започна!

Втората седмица от квалификационния кръг на Кингс започна!

Регистрирахте ли се за участие в Олимпиади Кингс?

 

Втората седмица от квалификационния кръг на Кингс започна! Всички ученици имат възможност да участват в безплатната проверка на знания  в олимпиадите.­  Квалификационният кръг се провежда в периода от 27 февруари до 19 март 2023 година.

 

 Олимпиадите се провеждат по 7 предмета и са предназначени за ученици от 1-ви до 8-ми клас. Предметите, по които участниците могат да проверят знанията си, са:

 

Регистрация за учители

 

Учителят трябва да се регистрира. Регистрацията е безплатна и автоматично се създава профил на учител и се   начисляват 80 бонус точки.  Регистрирайки се, всеки учител ще има възможност да проследи представянето на своите ученици. Ще можете да обърнете внимание на грешките, които те допускат и да наблегнете над пропуските им, за да постигат по-добри резултати.

 

 Учителят може да регистрира своите ученици, когато влезе в своя личен профил. Един ученик може да бъде регистриран за участие по всички предмети от един профил. Уверете се, че ученикът има само един профил и решава тестовете от него.

Регистрация на ученици

 

Регистрацията на учениците е безплатна. Учениците могат да се регистрират сами или от учителя. Участието в квалификационния кръг дава възможност за участие във финалния кръг, за който ще бъдат поканени учениците с постигнат добър резултат от първи кръг.

 

 

* След първия кръг учениците получават онлайн сертификати за участие, а учителите получават допълнителни точки, които са замразени до участието на техните ученици във финалния кръг.

Награди

 

Учениците, които са взели участие във финалния кръг, получават дипломи със съответната степен на знания, които са показали по време на олимпиадата. Те ще бъдат изпратени до техните училища. Участниците, които са с най-високи резултати, ще получат предметни награди, които са в зависимост от това какво място са заели в олимпиадите за своята възрастова група. Наградите са следните:

 

I място – дрон;

II място – смарт часовник;

III място – селфи лампа.