Стани ПОБЕДИТЕЛ и спечели наградa!

Публикувано: 4 април 2023
Стани ПОБЕДИТЕЛ и спечели наградa!

Стани ПОБЕДИТЕЛ и спечели наградa!

Докажете знанията си във финалния кръг и спечелете наградa!

 

Във втори кръг на олимпиадите могат да участват всички, които по време на първи кръг са достигнали резултат равен на или над 50%.

 

Участвайки във финалния кръг, ще имате възможност да проверите знанията си и да разберете кои са Вашите силни и слаби страни. Всички участници във финалния кръг ще получат дипломи със съответната степен! Тези, които постигнат най-висок резултат ще имат възможност да спечелят и предметна награда.

 

 

Наградите за пролетния сезон на Олимпиади Кингс са:

 

I място - дрон

II място– смарт часовник

III място – селфи лампа

 

* При условие, че не могат да бъдат определени победители от финала,  ще бъде организиран и супер финал.


Стъпките, през които трябва да преминете, за да станете победител в Олимпиади Кингс:

 

1.  РЕГИСТРАЦИЯ ИЛИ АКТИВИРАНЕ НА ПРОФИЛ


Първата стъпка е да се регистрирате или активирате акаунта си на нашия сайт   www.kingsolympiad.com.  Трябва да се регистрирате и по този начин да създадете свой личен профил.  Има и друга възможност - Вашият учител да Ви регистрира!  Ако вече имате акаунт, трябва само да го активирате!

 

2БЕЗПЛАТЕН КВАЛИФИКАЦИОНЕН КРЪГ


Влезте във Вашия профил на ученик, изберете предмета, по който искате да решите квалификационен тест (математика, английски език, български език, човекът и обществото (родинознание), логика, информатика или човекът и природата). Започнете теста!

 

3. РЕЗУЛТАТИ ОТ КВАЛИФИКАЦИОННИЯ КРЪГ


След приключване на квалификационния кръг, ние ще публикуваме резултатите, които ще можете да видите във Вашия ученически профил или като въведете кода си за участие на  началната страница на нашия сайт.   До публикуваните резултати ще можете да видите дали сте стигнали до  финалите или не. Там ще можете да изтеглите и Вашия сертификат.

 

4. ФИНАЛИ 

 

Потвърдете участието си във финалния кръг на Олимпиади Кингс. Тестовете за финала можете да решавате на нашия сайт и в удобно за Вас време.

 

5. РЕЗУЛТАТИ  ОТ ФИНАЛИТЕ 

 

След приключване на финала на олимпиадата   се обявява класирането на учениците и победителите.  След като бъдат обявени  резултатите от финалите, ще има период, в който можете да обжалвате.  След този период ще публикуваме финалното класиране на финалистите, където ще можете да видите мястото си в България и ще разберете   победителите и наградените!

 

* Ако победители  във финалния кръг  на олимпиадата не могат бъдат определени по време на финала (наличие на участници с равен брой точки),  ще се проведе супер финал.