Рейтингите от Международното квалификационно първенство са обявени!

Публикувано: 13 юли 2023
Рейтингите от Международното квалификационно първенство са обявени!

Рейтингите от Международното квалификационно първенство са обявени!

КЛАСИРАНЕТО ОТ МЕЖДУНАРОДНОТО КВАЛИФИКАЦИОННО ПЪРВЕНСТВО Е ОБЯВЕНО

 

Радваме се, че не пропуснахте възможността да проверите знанията си в Олимпиади Кингс през този сезон! Обявяваме класирането, така че можете да разберете как сте се справили и кой ще стане част от националния отбор на България.

 

ВАЖНО:

 

1. Допълнителните задачи се оценяваха само за участниците, които са събрали най-много точки в своята възрастова група и се състезават за призовото място (точките  можете да откриете в класирането).

2. Участниците могат да видят работата си, като влязат в профила си.

3. За да откриете по-лесно Вашия резултат от класирането, натиснете едновременно клавишите "CTRL" и "F" на клавиатурата, въведете своя код на участник и натиснете "Enter".

 

* За класовете, в които  и след  разглеждане на отворените отговори не може да се определи победител, ще бъде проведено допълнително квалификационно  първенство. С поканените ще се свържем лично!

 

Рейтингите можете да откриете тук:

РЕЙТИНГИ

 

РЕЙТИНГИ ОТ ДОПЪЛНИТЕЛНО КВАЛИФИКАЦИОННО ПЪРВЕНСТВО ЗА 5 И 6 КЛАС ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

 

Ако участникът е заел  призово място:

 

Успяхте ли да спечелите място в националния отбор на България? Поздравления, радваме се за Вас! Ще се свържем с победителите чрез контактите, които са посочили при регистрацията и ще им предоставим повече информация относно провеждането на Международния шампионат.