Информация относно Супер финал!

Публикувано: 19 януари 2024
Информация относно Супер финал!

Информация относно Супер финал!

Бихме искали да ви информираме, че  супер финалът  ще се състои съвсем скоро! Провеждането ще се осъществи дистанционно с помощта на платформата Zoom. Вижте повече информация  относно  условията за участие. Моля да прочетете  до край!

 

 Участникът е поканен да участва в Супер финал, тъй като не е било възможно да се определят победители по време на финалния кръг (участниците са събрали еднакъв брой точки).

 

 Можете да проверите по кои предмети сте поканени на Супер финал като проверите рейтингите, които ще откриете тук.

 

 За да участвате в супер финала, ще са Ви необходими компютър, микрофон и камера. Моля да изтеглите и инсталирате Zoom на Вашия компютър!

 

Линк за изтегляне на приложението:  https://zoom.us/download

Как да инсталирате Zoom?

 

 1.  След като изберете линка, който е посочен по-горе, ще се зареди страница за изтегляне на приложението.
 2.  Натиснете синия бутон “Download”, ако Вашата операционна система е 64 битова. Натиснете “Download 32-bit Client”, ако Вашата операционна система е 32 битова.
 3.  Изберете изтегления файл и изчакайте да се инсталира.
 4.  Ще Ви изпратим съобщение, което ще съдържа име на потребител и парола, които трябва да въведете като данни за вход.

Как ще се проведе Супер финала?

 1.  Участниците ще трябва да влязат в платформата на Zoom в определен ден и час (линк за влизане в платформата ще бъде наличен в графика на супер финала, но не по-късно от един ден преди неговото провеждане). След като изберете линка, въведете потребител и парола, които ще бъдат предоставени в графика на супер финала.
 2.  Всеки участник трябва да въведе своето име и фамилия.
 3.  Участниците трябва да се запознаят с правилата за провеждане на супер финала.
 4.  Отваряйки нова интернет страница, участниците влизат в профила си на нашия сайт www.kingsolympiad.com и решават тест за супер финала. Участниците трябва да знаят своите данни за вход (код на участник и парола). Препоръчваме на родителите да запишат тези данни на един лист и предварително да проверят дали участниците могат да влязат в профила си.
 5.  Участниците имат на разположение един час за решаване на теста.
 6.  След приключване на теста, участникът натиска бутона за край на теста и информира организатора за това с вдигане на ръка.

 

  Можете да откриете график на супер финала   тук

 

Правила на Супер Финал

 1.  Всеки участник трябва да е включил своята камера по време на супер финала. На екрана трябва да се вижда не само лицето на детето, но и повърхността на масата, на която е поставен монитора/лаптопа.
 2.  Всеки участник трябва да е включил своя микрофон по време на супер финала.
 3.  Когато супер финалът започне, родители или други хора не могат да бъдат в стаята, в която е участникът. Ако бъде забелязано, че в стаята има други хора, участникът ще бъде дисквалифициран от финала. Ако участникът няма възможност да бъде сам в стаята, е необходимо да информира организаторите преди супер финала.
 4.  Ако участникът се явява на супер финал по Български език, той трябва да се увери, че има активиран български език за своята клавиатура и да знае как да го активира.
 5.  Участник, който нарушава правилата на супер финала ще бъде дисквалифициран без предупреждение.
 6.  Участвайки в супер финала, участникът се съгласява с всички правила и се задължава да ги спазва.
 7.  Организаторът не носи отговорност за технически проблеми възникнали по вина на участниците. Отговорност за тях носят самите участници. 

 

  При наличие на предварително възникнали и спешни въпроси, моля да се свържете с нас на имейл: info@kingsolympiad.com. Можете са се свържете с нас на следните телефони: 0897 520 590 и 0876 374 464.