Обявяваме класирането от Международната Олимпиада!

Публикувано: 25 януари 2024
Обявяваме класирането от Международната Олимпиада!

Обявяваме класирането от Международната Олимпиада!

Обявяваме  класирането от  Международната Олимпиада!


На 3 декември 2023 г. се проведе Международна  олимпиада, която се организира  за втори  път в историята на Кингс България.  Ученици от България, Литва и Азербайджан се състезаваха помежду си по  английски  език  и математика! Участниците от България се включиха  от територията на съседна наша държава, като виждаха  на  екран  останалите ученици.

Благодарим на участниците от всички държави  и най-вече  на учениците, които представиха отбора ни. Гордеем се с Вашето представяне  и  постиженията Ви! Пожелаваме още много бъдещи успехи на всички участници!

РЕЙТИНГИ:

 

Националният отбор отпътува от България с цел да представи държаватa  по време на Международната Олимпиада между 4-и  държави. През първия ден от пътуването, участниците  имаха възможността да се докоснат до забележителности, като посетиха Природонаучен  музей  и най-големия  коледен базар. Вторият ден беше изпълнен с много емоции, тъй като тогава се проведе и самата олимпиадата. Състезанието се проведе в конферентната  зала на хотела, като учениците от различните държави се запознаха  по време на видео среща и наблюдаваха всички участници по време на решаването на тестовете. След проведената олимпиада отборите  проведоха  активност, която се състоеше в това всеки отбор да направи колаж от свои рисунки на тема "Моята държава". Отборът ни се представи достойно и всички отпътуваха с усмивка към България.  По-долу можете да откриете избрани кадри от провеждането на олимпиадата.

 

НАЦИОНАЛЕН ОТБОР НА БЪЛГАРИЯ