Станете част от националния отбор!

Публикувано: 15 май 2024
Станете част от националния отбор!

Станете част от националния отбор!

Международен финален шампионат! Очаквайте скоро!

 

Международният финал ще се проведе  присъствено  в един от големите градове на територията на България и участниците ще присъстват на видео  среща с ученици от други държави.  Участниците  ще имат възможност да се запознаят и да премерят сили с ученици  от Литва, Азербайджан и Индия, като всички ще получат купа. Ще се включи по един ученик  от всяка възрастова група на съответната държава, който е станал победител в квалификационното първенство на национално ниво. 

 

Участвайте в Международното квалификационно първенство и станете част от националния отбор на България!

 

Първенството ще се проведе  онлайн на нашия сайт  и ще се осъществи дистанционно с помощта на видеонаблюдение чрез платформата Zoom, поради тази причина  ще са Ви необходими компютър и камера.  Олимпиадата включва тестови задачи, както и въпроси с отворен отговор.  Предметите, по които ще се проведе първенството, са:

Всички участници ще получат сертификат, който  ще засвидетелства, че са били част от учениците, които са получили възможност да представят България на предстоящия шампионат.

Необходимо е учениците, които желаят да се включат,  да попълнят анкетната форма по-долу.    Комисията на Олимпиади Кингс ще разгледа Вашата анкета и ние ще се свържем с Вас посредством контактите, които сте предоставили, за да потвърдим участието Ви.

За участие в квалификациите има определена такса, която е предназначена за покриване на административни разходи, подготовка на задачи  и други.

 

Пожелаваме успех на всички участници! Нека най-добрите да победят!

 

Запознайте се с националния отбор на България за предходния сезон

 

Националният отбор на  България за есенния сезон на 2023 година представи държаватa  по време на  Международната Олимпиада. Денят беше изпълнен с много емоции, като състезанието се осъществи в конферентна  зала и учениците от различните държави се запознаха  по време на видео среща. След приключване на олимпиадата отборите  проведоха и активност, която представляваше изработка на колаж от рисунки на участниците на тема "Моята държава".

Отборът ни се представи достойно! Ние се гордеем с техните постижения и им пожелаваме много бъдещи успехи.  По-долу можете да откриете избрани кадри от самото провеждане  на олимпиадата и да разгледате  страхотните рисунки на участниците.